Thursday, June 30, 2011

Cara Menghilangkan Tulisan ' LIHAT PROFIL LENGKAPKU ' di Blogger

Apa sih maksudnya ?
Maksudnya,coba perhatikan gambar dibawah ini, dan perhatikan tulisan 'LIHAT PROFIL LENGKAPKU' dalam lingkaran merah.



Sudah lihatkan ?
Nah,tulisan itulah yang akan kita hapus pada tutorial kali ini.Ok,untuk menghapus / menghilangkan tulisan tersebut,langkahnya sebagai berikut :

Pertama Login blogger >> pilih Rancangan >> Edit HTML >> beri tanda centang pada Expand Widget Template

Carilah kode seperti berikut :



Jika anda sudah menemukan kode seperti di atas, tinggal di hapus saja kodenya,dan simpan template anda.

selamat mencoba!

http://pangkalan-unik.blogspot.com/2011/07/cara-menghilangkan-tulisan-lihat-profil.html

14 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. I loved this article and enjoyed your blog, I would like you to leave a comment with your opinion about the second publication of my page. Creative ideas
    Thanks

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Yeyvibe You haven’t found the perfect custom T-Shirt yet? Create it yourself for free in three clicks, it's as fast as that. Select among our many models the product of your choice (T-shirts, hoodies, mugs, phone cases ...), then personalize it with your image or favorite quote. Giving life to your ideas has never been easier. Offer yourself your own creation or offer it for sale to our community of users and take full advantage of the profit made.

    ReplyDelete
  6. issanagelsin.com, istihdam faaliyetleri sektöründe emeklerini kullanıma açanlarla bu insan kaynağına ihtiyaç duyanları bir araya getiren, her iki tarafında verimliliğini artıran, esneklik ve özgürlük sağlayan bir platformdur.

    Böylece, bireyler kendi zamanlarını, kendi öncelikleri doğrultusunda yönetme özgürlüğüne sahip olurlar. Benzer şekilde, işverenler veya hizmet alanlar da ihtiyaç duydukları uzmanlığı, diledikleri zaman aralığında, sıklıkta ve diledikleri ücrete satın alma ve seçme özgürlüğüne sahip olurlar.

    Aynı zamanda tam zamanlı veya yarı zamanlı bir işte aktif olarak çalışanlar da eş zamanlı olarak uzman oldukları alanlarda bilgi ve deneyimlerini paylaşarak birikimlerini gelire dönüştürürler.

    issanagelsin.com'un misyonu, herkesin sahip oldukları deneyimlerini ihtiyaç sahipleri ile paylaşmasına aracılık etmek, bilgi ve deneyim transferinin tüm paydaşlara yarar sağlamasına öncülük ederek insanlara kendilerini çok değerli ve kazanan kişi olarak hissettirmektir.

    ReplyDelete
  7. Terima kasih atas informasinya sangat bermanfaat sekali https://halloguru.com/

    ReplyDelete
  8. 9000+ High Quality Backlinks

    The Biggest Backlinks Directory till now. Create Backlinks for your website. Become a SEO Expert on your own. Keep on building backlinks to work on your possibilities positioning higher in Search Results.



    Backlinks24.xyz

    ReplyDelete